Loading ...

FasTracKids® Pitesti, Multi Day, After School

Centrul educational Maria Pro Day - FasTracKids® Pitesti - Gradinita, After school, Academie prescolara
  • 0729-050-635Frangulea Marioara
    frangulea_marioara@yahoo.com
  • Centrul Educational Maria Pro DayStr. Eremia Grigorescu Nr. 12,
    Pitesti, Arges, Romania

Contacti-ne

Str. Eremia Grigorescu Nr. 12, Pitesti, Arges, Romania

0729-050-635

frangulea_marioara@yahoo.com


Social media

Ce-si propune FasTracKids®?

Obiectivele educationale ale programelor FasTracKids®:

1. Fundamentarea abilitatilor de comunicare si vorbire - prin comunicare eficienta intelegem capacitatea copiilor nostri de a transmite un mesaj inteligibil (utilizand pe langa comunicarea verbala si pe cea non-verbala), conceput de o maniera coerenta si care poate fi inteles de orice receptor indiferent de varsta, sexul sau nivelul cultural al acestuia.

2. Dezvoltarea capacitatilor de analiza si gandire creativa - nu putem preciza ce informatie va fi relevanta peste 20 de ani cand copiii nostri vor fi persoane adulte. Indiferent de domeniul de activitatea pe care-l vor imbratisa capacitatea de a analiza si de a recombina informatia pentru a obtine raspunsuri cat mai diverse este una din conditiile "mersului inainte".

3. Transferul si aplicarea cunostintelor in practica - oricat de imaginativa si fabuloasa ar fi mintea copiilor nostri, notiunile abstracte nu pot fi integrate schemelor de gandire decat in masura in care sunt conectate unei situatii concrete, palpabile si imediate. Lectiile FasTracKids® raspund in permanenta la intrebarea copiilor: "Si la ce-mi foloseste?"

4. Educarea spiritului de lucru in echipa si a lidership-ului - este esential ca inca de la aceasta varsta copiii sa se obisnuiasca cu tehnici simple de management de proiect. Acestea genereaza un comportament ordonat care le va folosi atat in viata personala cat si in viitoarea viata profesionala.

5. Constientizarea bucuriei innascute de a descoperi si de a invata - educatia este un proces continuu ce se intinde pe toata perioada vietii. Prin generarea unui mediu de siguranta in centrele FasTracKids® copiii isi dezvolta apetenta pentru invatare aceasta ramanand o constanta a vietii lor.

Prin toate acestea FasTracKids® se pozitioneaza ca un program de educatie complementar invatamantului traditional menit sa pregateasca copiii pentru scoala si viata in general.

Informare pe e-mail

Doresc sa fiu informat pe e-mail despre activitatile si evenimentele care au loc in acest centru educativ!